Ons bedrijfsprofiel

Het werkgebied van Louis Wittendorp is Nederland, België, Engeland en Duitsland. Met 12 vakkundige, VCA gecertificeerde medewerkers, en een jarenlange ervaring in een snelle en milieuvriendelijke verwerking van afvalstromen voor bedrijven en particulier, weet Louis Wittendorp als geen ander hoe belangrijk het is om de afvalstromen veilig en zo efficiënt mogelijk af te voeren. Door een groot aantal beschikbare opleggers (vlakke opleggers, semidiepladers, kuipdiepladers, huiftrailers, kippertrailers en horizontale laad/los trailers) en bakwagens met laad/los kraan kan Louis Wittendorp vele transportopdrachten verzorgen.

De vloot van in totaal acht voertuigen, alle van het merk DAF, worden ingezet voor het transport van onder andere steigermateriaal los gestorte turf, bronbemalingpompen, charter transport voor de olie industrie, containerwerkzaamheden en afvalverwerking.

Maatschappelijk verantwoord ondernemen

De drie nieuwe DAF CF Space Cab trekkers zijn: 2 x 440 FT 4×2 trekkers, en 1 x CF 440 FTN 6×2 trekker, en uitgevoerd met de 10,8 liter PACCAR MX-11 motor, een geautomatiseerde AS Tronic versnellingsbak, MX Engine Brake, skylights, fenders, markeerverlichting, mistlampen, twee zwaailichten en een gegalvaniseerde stalen bumper van onbreekbare Lexan. De comfortabele cabine biedt optimale veiligheid en bedieningsgemak met het nieuwe dashboard welke volledig rond de chauffeur is ontworpen een Luxury Air chauffeursstoel, ruime opbergruimten, standkachel en de DAF Driver Performance Assistant (DPA).

Eén van de drie nieuwe DAF CF trekkers is uitgerust met een Palfinger autolaadkraan met een lengte van 14,6 meter. Bij deze speciale oplegger is de laatste as stuurbaar en de middelste/voorste as hefbaar. Ook is de CF uitgerust met een Hybrid PTO voor de autolaadkraan die samen met de PACCAR motor voor een zeer aanzienlijke geluidsreductie.